keskiviikko 25. elokuuta 2010

Skill Street -kilpailu!Monsp Records -kilpailussa Ruudolfin ja Teflon Brothersin levyt voittivat Antti-Luoma-aho, "Pyry Vantaalta" sekä Nita. Voitoista tiedotettiin henkilökohtaisesti + Facebookin fanisivulla, mutta Blockfest-kiireiden takia tieto ei kiirinyt tänne asti. Pahoittelut!

Nyt on aika laittaa pyörimään seuraava skaba. Tällä kertaa palkinnot on lahjoittanut Skill Street Entertainment, joka on viimeisen vuoden aikana kasvanut hurjaa tahtia varteenotettavaksi haastajaksi muille räppilabeleille. Yhtyeen tallista löytyy mm. paluuta tekevä Mikrofonistit, rapin Suomen mestarit Altis ja Are sekä legendaarinen Eino Antiwäkki.KYSYMYS: Skill Street Entertainmentilla vaikuttaa jo 11 eri artistia. Kuka heistä on suosikkisi?

VASTAUS: Lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen mikko@syvallapelissa.com 30. elokuuta mennessä (eli viimeistään sunnuntain aikana 29. elokuuta).

PALKINNOT: Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolme pakettia, jotka sisältävät Hannes H:n debyyttialbumin "Ei turhia paineita" sekä Aren kehutun "Jaalan elämää" -esikoisen.Levy-yhtiö: www.skillstreet.fi

5 kommenttia:

Joni kirjoitti...

Hannes H. ehdottomasti, mahtavan söpö karhu.

jonyboy04@hotmail.com

antiwakkifan3000 kirjoitti...

eino on paras ämsee skenessä, ne taidot mitä se omaa tekee siitä kuninkaan

Mikko kirjoitti...

Vastaukset sähköpostilla, kiitos. Näitä ei huomioida.

Mikko kirjoitti...

Tilanneraportti: kisa on tosiaan päättynyt jo 30. elokuuta, mutta yksi voittajista ei ole luovuttanut yhteystietojaan. Siksi palkinnon saajia ei ole vielä julkistettu.

Mikko kirjoitti...

No niiiiiin: voiton veivät Aleksi Kaistinen, Jimi Niemi sekä Jirko Viljanen. Onnittelut heille ja kiitos kaikille osallistuneille!