sunnuntai 8. elokuuta 2010

Arvontaa ja uutisia


(jopa Jan Zapasnik reppaa sivustoa!)

Moi

Hyviä uutisia. Aion toteuttaa Tuoreet Platat -blogista itsenäiset nettisivut. Parhaillaan on käynnissä tekijöiden metsästäminen ja heidän alustava kilpailuttaminen. Mikäli sinulla olisi rahkeita suunnitella sivuston layout tai tekninen toteutus, mutta en ole huomannut kysyä palveluksiasi, voit ilmoittaa itsestäsi sähköpostilla osoitteeseen mikko@syvallapelissa.com. Saitin on tarkoitus valmistua vuoden 2011 alkuun mennessä.

Muistattehan, että Tuoreet Platat on vaikuttanut jo jonkin aikaa myös Facebookissa. Sieltä löydätte mm. kuvia ja päivityksiä, joita ei varsinaisen sivuston puolelle ilmesty. Facebookissa tullaan varmasti seuraamaan myös uudistetun ilmeen kehittymistä sitten, kun se on ajankohtaista. Tällä hetkellä tukijoukkoja löytyy jo lähes 550 ihmisen edestä.

En osaa kiittää tällaista väkijoukkoa heidän aktiivisuudestaan tarpeeksi hienoin sanoin. Te ootte mahtavia tyyppejä. Seuraavien viikkojen aikana sekä täällä blogin puolella että Facebookissa tullaankin kiitoksena järjestämään kilpailuja, joista on mahdollisuus voittaa esimerkiksi kotimaisia räppilevyjä. Väijykää: tuoreetplatat.blogspot.com + facebook.com/tuoreetplatat

Nauttikaahan kesästä vielä kun sitä on jäljellä! Ja kivutonta siirtymää niille, jotka aloittavat huomenna opiskelut. Platat pysyy tuoreina myös syksyllä, talvella ja keväällä.

2 kommenttia:

Markus/VP kirjoitti...

Hienoa työtä teet Mikko. Keep up the good things. "I survived suomiräppivuosi 2010"-paita painoon vuodenvaihteen jälkeen.

Mikko kirjoitti...

Kiitos. Ja siis hetkinen, tää paitaidea on todella hyvä! Pitää oikeesti teettää.