sunnuntai 14. helmikuuta 2010

HUOM! Arviointijonoon liittyvä uudistusPOSTI >>> NETTILÄHETYKSET

Nyt on valitettavasti pakko tehdä pieni uudistus blogin toimintasysteemiin. Viime aikoina tilanne on ollut se, että saan yli puolet arvosteluun lähetetyistä platoista netin kautta mp3-paketteina. Tasapuolisuuden nimissä olen arvioinut "konkreettisia" levyjä ja nettijulkaisuja siinä järjestyksessä kuin ne ovat mulle saapuneet, laittamatta kumpaakaan julkaisumuotoa etusijalle.

Tästä lähtien haluan kuitenkin arvostaa enemmän niitä, jotka näkevät vaivaa toimittaakseen aidon kopion tuotteestaan postin välityksellä. Niinpä postin mukana saapuvat levyt arvioidaan tästä päivästä alkaen aina ensimmäisenä ja vasta sen jälkeen on vuorossa sähköpostitse download-linkkeinä tulleet teokset. Systeemi ei koske vielä 24. tammikuuta - 11. helmikuuta välisenä aikana lähetettyjä kiekkoja.

Esimerkiksi tällä hetkellä arviointijonossa on kuusi levyä. Niistä viisi on toimitettu mp3-tiedostoina. Kun muistetaan, että "kuka tahansa" voi laittaa Mikseriin tai MySpaceen pari biisiä ja kutsua sitä levyksi, koen oikeutetuksi nostaa konkreettisiin julkaisuihin panostavat etusijalle. Jos et tiedä mun postiosoitetta, voit kysyä sitä toistaiseksi mailin välityksellä (mikko [at] syvallapelissa . com). Nettijulkaisutkin kelpaa siis vallan mainiosti edelleen.

Oon potenut koko viikonlopun ajan flunssaa ja sen takia on jäänyt enemmän aikaa myös tälle blogille. Tänään luultavasti tulossa ainakin yksi merkintä lisää.

Hyvää ystävänpäivää!

Ei kommentteja: