maanantai 3. elokuuta 2009

Koodari haussa

Kuten kirjoitin vuoden alussa, en ole isojen muutosten ystävä. Haluan usein pitäytyä tutuissa ja turvallisissa ratkaisuissa niin kauan kuin ne toimivat. Nyt kun Tuoreet platat on kuitenkin pyörinyt lähes kaksi vuotta samanlaisella ulkoasulla, en liene ainoa joka alkaa kyllästyä samanlaiseen värimaailmaan.

Niinpä värimaailma on nyt vaihdettu pirteämmäksi ja yksinkertaisemmaksi. Kaikki elementit, toiminnot ja sivupalkit ovat kuitenkin pysyneet ennallaan. Olen ollut niihin tyytyväinen, joskin scrollaamista varmasti riittää liiaksi ja tunnisteet alkavat vähitellen riistäytyä käsistä.

Koska en tee näitä arvioita pelkästään itselleni, aion Blockfestien jälkeen parantaa blogia entistä helppokäyttöisemmäksi ja tyylikkäämmäksi. Niinpä etsin ihmistä, jolla olisi luovia ideoita ulkoasun muokkaamisen suhteen täällä Bloggerissa tai joka osaisi kenties tehdä aivan uuden, mun tarkoitusperiäni palvelevan sivuston Tuoreille platoille. Ja kyllä, olen valmis maksamaan tästä työstä jonkin verran vaikka tätä blogia talkoomeiningillä ja mainosvapaana pyöritetäänkin. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä osoitteeseen mikko@syvallapelissa.com.

Ja lopuksi: muistakaa luottaa vain omiin vaistoihinne ja mieltymyksiinne, älkääkä tehkö ostopäätöksiänne pelkästään muiden mielipiteiden mukaan. Pyrin aina objektiivisuuteen arvostelujen kanssa enkä ole kertaakaan valehdellut kirjoituksissani, mutta tietyt levyt aukeavat vain tietyssä tunnetilassa tai ajan kanssa. Jokainen albumi on arvokas. Ostakaa levyjä (The Funkiestista), kuunnelkaa räppiä ja tukekaa blogia.

Kiitos.

Ei kommentteja: